Followers

Saturday, 20 December 2014

Happy Birthday Mom In Law

Hi & Assalammualaikum..

18 Dec 2014 (Thur), Presint 9 Putrajaya

Sebulan sebelum birthday MIL kakngah tanya nak buat suprise apa untuk MIL..
Kakngah plan nak pergi bercuti 2hari 1malam pon ok dah..
Tapi kalau last2 minute booking ni mana2 tempat dah full booking..
Tambah2 tengah musim cuti sekolah ni..
Jadi nya cancel bercuti tu..
Takpe next year kita plan awal2 eh..

Next plan nak sambut birthday dinner mak kat luar..
Tentative date 20 Dec 2014..
Kakngah minta sy carikkan kat mana2 tempat yang best boleh celebrate birthday mak..
Dah excited ni google sana sini..
Sekali Final AFF Suzuki 2014 hari sabtu malammmmmmmmmmmm!! Uwaaaaaaaaa!!!
Jadi nya segala plan cancel..T___T
Kakngah, eshat & abang nak pergi tengok bolaaaa kat stadium..

Di sebabkan semua plan last minit cancel, ada lagi last minute plan tu..
Petang birthday MIL tu abang whatsapp kat group suruh balik rumah mak malam tu..
Dia beli kek, sy & eshat beli piza..
Mak masak2 kat rumah..
Sambut lah kitaorang anak beranak kat rumah sambil layan cerita pencetus ummah sama2..


Happy Birthday Omma!


Happy omma nak potong cake.. :)



Segala gambar ada izara semua nya bergegar..
Budak kenit ni taknak duduk diam..
Mana tak nya, dia tengah tidur bapak nye angkat kejut suruh bangun sama2 nak tiup lilin dengan Omma.. Hahaa..
Berjujuran airmata menangis..
Macam sedih sangat dia tu..
Orang nak happy2 la izara sambut birthday Omma.. Hahahah..


Alaaa sweet nya :)


Turn kakngah..


 Turn sy pulak..


Omma dengan anak menantu..
Harap2 Omma happy sambut birthday tahun ni dengan kami semua..
Tambah2 dengan ada nya izara dengan menyumbang bunyi tangisan dia.. Hahaha..


Pizza spicy tuna ni tak sedap.. T___T


Chicken pepperoni ni sedap!
Yang ni habis licin..

Happy birthday mom in law Pn Ruslaini..
Semoga di panjangkan umur, murah rezeki selalu, sihat tubuh badan & selalu di bawah lindungan Allah SWT..
Dan semoga dengan kehadiran menantu2 mak menambahkan lagi kebahagian dalam hidup mak..
We oll love u so much!

Love, Rina Ellisa

4 comments: