Followers

Saturday, 27 December 2014

RinaIrsyad's Wedding Review - Official Photographer by Shahfazrie Miskon Photography

Hi & Assalammualaikum..

Kalau bab2 gambar ni sebenarnya sy ni cerewet sikit..
Yela hari bahagia kita kan..
Mesti lah nak kan gambar yang cantik2..
Kenangan untuk dah tua nanti..

Masa survey2 nak carik OP pon pening..
Banyak sangat OP sekarang ni..
Kena pandai pilih la..
Macam2 pakej ada..
Salah pilih merana mengenangkan gambar kahwin tak serupa bikinnnn.. Wuhuhuu..
Last2 sy hire Shahfazrie Miskon Photography..

Pakej OP Shahfazrie Miskon Photography :-
3 event (nikah, sanding, tandang)
outdoor setiap event
Free 4R printed photos 100pcs


Nikah  


Sanding 


Tandang 

Ni antara hasil OP Shahfazrie..
Softcopy sy dah dapat..
Cuma gambar 100pcs je tak pilih2 lagi..
Haishhhh malas nye nak pilih gambar2 yang ada..
Berpinau biji mataaaaa..
Kalau nak tengok gambar2 yang lain, boleh klik je Tab Wedding Review kat belah atas blog sy ni..

Kalau suka hasil OP sy ni boleh contact :-
No Tel - 019 272 6622
Instagram - @photobyshahfazrie
emel - ask.shahfazrie@gmail.com
website - www.shahfazrie-miskon.com

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment