Followers

Saturday, 6 December 2014

Shopping RM1212 At Lazada Malaysia [Contest]

Hi & Assalammualaikum..


Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.

Jadi, Lazada Malaysia telah mengadakan 1 blogger contest sampai 12 December 2014..
Kena buat 1 post entry apa kita boleh beli di Lazada Malaysia jika ada RM1212..
Kalau la saya ada cash RM1212 sekarang ni, sy nak beli barang-barang kat bawah ni..



Item 1 - Cosas United Sunrise Series Luggage Set 20" + 24" RM489.00
Nak travel senang.. Eshat ambik satu, sy ambik satu..
Tak payah rebut2 nak bawak baju banyak-banyak..
Ambik sorang satu luggage ni habis cerita..


Item 2 - Tommy Pony Elegant Aluminium Frame Travel Luggage Yellow RM249.00
Kalau travel sorang-sorang, boleh guna travel luggage yang warna kuning ni pulak..
Sy kan pencinta KUNINGGGGG!! Kena la pilih warna kuning.. Hahahaha..


Item 3 - Fujifilm Instax Mini 8 Yellow RM179.00
Lagi syiok travel ada camera Instax Mini ni..
Boleh ambik gambar terus print..
Takde la berkurun perap gambar lama-lama balik dari bercuti..


Item 4 - Fujifilm Instax Mini Film 5 Packs RM110.00
Instax mini film pon kena ada..
Kang Instax camera ada, filem nya takde pulak..
Baru la complete nak ambik gambar..

Total barang di atas : RM1027.00..
4 item dapat beli dengan budget bawah RM1212 je..
Berbaloi-baloi shopping di Lazada Malaysia..

Ni pon kalau ada cash RM1212 dalam tangan baru lah angan-angan jadi kenyataan..
Kalau takde, duduk je diam-diam tengok website Lazada Malaysia hari-hari.. Hahaha..

Kalau nak join contest ni, boleh klik blog SINI..
Gudluck korang!

Love, Rina Ellisa

13 comments:

  1. ni mesti nak travel pasni ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. utk future2 travel nanti :p

      Delete
  2. Fuyoo..byknye bag nk beli.......hehe..best of luck rina :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ni semua angan2 je ayue..

      Kalau bab2 berangan laju je.. :p

      Delete
  3. bestnya..menarik juga entry ni..boleh try la buat entry ni untuk sertainya... apa pun..gud luck dear... kalu ada cash tu macam2 kita boleh membelikan...

    salam perkenalan dari mommylina

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq mommyline :)

      cepat2 join contest ni tau..

      Salam perkenalan & sudi singgah blog ni..

      Delete
  4. Good luck Rina. kalau menang, belanje 1 item eh. hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah amin :)

      Doa2kan Rina menang tau! Hahaha

      Delete
  5. good luck rina :) amboiii banyaknyer luggage nak beli hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. angan2 je husna.. kan best berangan2 ni.. hihihi :p

      Delete
  6. ramai betul yang pilih beli instax mini ni...

    ReplyDelete