Followers

Monday, 15 December 2014

Wedding Afiq & Niss

Hi & Assalammualaikum..

14 Dec 2014, Presint 7 Putrajaya

Lepas sorang sorang member eshat kahwin..
Selalu bila sorang dah bukak jalan, yang lain akan menyusul..


Diaorang ni berkawan dari sekolah menengah lagi..
Kalau tengok gambar sekolah diaorang, macam2 pesen muka ada.. Hahaha..

Kitaorang parking je kereta, pengantin tengah berarak masuk dewan..
Masuk dewan carik port baik punya dekat dengan pelamin..
Nasi minyak ke nasi briani diaorang sedap..
Menyesal tak tambah nasi.. Hahaha..

Sampai dalam pukul 1240 macam tu seorang member eshat yang lain-lain tak nampak batang hidung lagi..
Kitaorang pon pegi la berdua bergambar dengan pengantin dulu..



Member eshat ni macam gila-gila sikit.. Masuk air.. Hahahaha...
Tapi dalam diam je nak kahwin dah..
Siapa sangka jodoh bertemu di sabah sana..


Pengantin baru & pengantin lama..
Diaorang nikah awal oct 2014 haritu..
Ni buat majlis sebelah lelaki dulu kat putrajaya..
Next week nya majlis sebelah perempuan kat sabah..
3 hari 2 malam dengar nya majlis.. Ikut adat sabah..
Lunyai pengantin! Hahahaha..


Pelamin cantik & simple je..
Sempat jugak interfrem kat backdrop pelamin ni.. Huhuhu..


Lepas tu makan beradab..
Pengantin tak pandang kiri kanan bila makan..
Pengantin lapa ye.. Hehehehe..


Sesi potong cake..


Mampu telan air liur jela tengok tapai ni..
Hmmm dapdapdap nye kalau dapat gap ni.. Hahahaha..

Tak lama tu, geng2 diaorang pon sampai..
Biar diaorang makan dulu kenyang perut baru lah bergambar ramai-ramai robohkan pelamin.. Hahaha..


Mula2 macam biasa gambar budget2 handsome je semua..
Lepas pada tuuuu.. Semua nya tak tentu arahhhh..



Seronok korang ye meng havoc kan atas pelamin tu..
Selamat pengantin baru Afiq(jepon) & niss..
Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.. Amin Ya Rabb..
Tahun depan sama-sama lah kita meramaikan waghih! :)

Love, Rina Ellisa

5 comments:

  1. Kita tak dapat nak pergi , Wan koje. Sobsss ! Awak sorang je ke pompuan makcik ? Hahahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaaa patut la awak dengan wan takde semalam.. aah kita sorang je perempuannn semalam..

      Delete
  2. Replies
    1. baru terasa nak melawa kak.. sebelum ni selebet sangattt Y__Y

      Delete
  3. tahniahh untuk pengantin ^__^
    pelamin simple tapi lawooo :)

    ReplyDelete