Followers

Saturday, 3 January 2015

Family Dinner

Hi & Assalammualaikum..

1 Jan 2015(Thur), One City Skypark Subang

Kakngah whatsapp ajak dinner kat luar malam new year tu..
Tapi eshat balik kerja lambat, abang iwan pon pukul 11 ada futsal..
Macam tak sempat & terkejar-kejar..
Jadi, postpone family dinner hari public 1 Jan 2015..
Pukul 830pm kitaorang sampai One City..
Nasib baik lah sempat.. Sebab tak pernah pergi situ..

Kat rooftop ni banyak restoran..
Pilih je nak makan kat mana..


KakNgah pilih makan kat Restoran Khrua Thai malam tu..
Menu malam tu ada ikan siakap masak tomyam, tomyam putih, kailan ikan masin, udang cheese & telur dadar..
Ramai jugak orang makan kat sini..
Tapi nasib baik order cepat sampai..


 



Izara budak comil memang kena gomil jela malam tu..
Kepala dia dah kena botakkkk.. Hahahaha.. Sian dia..





Lepas makan, ambik gambar kat luar kedai..
Lepas tu round2 ambik gambar kat atas rooftop One City tu..


View dari rooftop..
Gayattttt bila pandang bawahhhh..


Mak, Faten & KakNgah & Sy..
Taklama round2 atas tu..
Izara dah mengantuk nak tido..


Haaa sebelum turun nak balik, kena paksa bergambar atas glass ni..
Gayatttttttttt!!!
Sy jalan tak pandang bawah pon..
Pandang depan je..
Tapi mindset dah set takot kan, memang takot lah jadi nye! Hahahaha..


Haaaa nampak pon gambar penuh buah hati sy ni.. :p
Tapi blurrr lah pulak..

Tq mummyNgah belanja kitaorang makan malam tu..
Lain kali boleh belanja lagi.. Hihihihi..
Semoga mummyNgah di murahkan rezeki melimpah ruah lagi lepas ni.. Amin..

Love, Rina Ellisa

9 comments:

  1. Assalam.....

    saya tak berani duduk berdiri atas cermin tu....rasa memang confirm jatuh.. ^_^

    www.vitaminorganik.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam..

      Sebab kita dah mindset mesti jatuh.. Hehehe :p

      Cuba buat rilek je.. Mesti takde pape..

      Delete
  2. Yeayyy ! Nampak perut. Hahahahaha. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. Nampak dah ke makcik?? Kecik lagi laaaa :p

      Delete
  3. Rina awak preggy dah ea..kite tatau ! tahniahhh ! dah brape bulan dear?

    ReplyDelete
  4. Bestnyaa ada tempat mcm nii. Comelnya zara :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best.. Awak pergi la.. Tq antie Scha :)

      Delete
  5. wahh..dah preggy dah Rinna...alhamdulillah....One City..akak x pernah pi lagi...nanti nak ajak cik abe pi la...

    ReplyDelete