Followers

Wednesday, 28 January 2015

Farewell Lunch Judy

Hi & Assalammualaikum..

26 Jan 2015 (Mon), Downtown KLIA Seafood Restaurant

Seorang lagi officemates melangkah pergi..
Judy masuk kerja sama tahun dengan sy 2010..
Sampai masa, dia resign dan mungkin cari peluang kerjaya lain kat luar sana..
Jadi big bos buat farewell lunch untuk dia area KLIA..


Menu macam-macam ada..



5 table untuk kitaorang..
Habis makan cepat-cepat masuk office..
Judy pulak terus balik time tu..
Tak sempat nak jumpa dia salam peluk cium bagi hadiah..


Esok nya dia datang office settle kan kerja pape yang patut..
Kitaorang bagi sekali hadiah yang tak sempat nak bagi semalam tu..


Hope u like it judy..
Jangan lupe pakai baju kurung yang kitaorang bagi tu tau! :)

Judy manager unit Airport Planning..
Anak-anak buah dia semua perempuan, lepastu sesat sorang lelaki..
Judy ni bagus & sporting dengan anak-anak buah dia..
Kadang2 dia beli kan kitaorang macam-macam makanan..
Kadang2 dia ajak keluar breakfast ramai-ramai la..




See u again judy..
The best manager yg sy pernah jumpa..
Dia macam kawan-kawan je.. Tak rasa gap langsung antara bos dengan staff..
Dia pon banyak bagi nasihat kat sy,,
Kitaorang akan rindu kan u Judy..
All the best kat luar sana..

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. bagus kan kalau dpt bos yg treat kita mcm kawan2 je. senang nak buat kerja dan xdelah terasa stressed sgt. hehe

    ReplyDelete