Followers

Monday, 19 January 2015

Pregnancy Journey - Makanan Sunnah

Hi & Assalammualaikum..


Bila pregnant ni, bagus kalau makan makanan2 sunnah ni..
Lagi2 bila makan kurma, kismis, badam..
Jadi nya eshat pon beli la kismis & badam seberkas untuk isteri tersayang.. Cewah! :p
Dia beli kat Mahnaz Food Shah Alam..
Sebab dekat je dengan tempat kerja dia..

Kurma tu stock memang dah ada kat rumah.. Tak habis2 lagi..
Company eshat bagi masa bulan puasa haritu..
Cuma dia beli kismis & badam je..
Mula2 rasa kismis tu manis nyaaaaaaaaaaaa.. T___T
Lama2 makan ok dah..

Tiap2 hari eshat akan remind sy untuk makan..
Kalau dia tak ingatkan, memang sy tak usik makan pon.. Huhuhu..
Harga kismis RM6 untuk 100gram satu bekas tu..
Kismis ni ada macam2 jenis..
Boleh tengok website Mahnaz Food kalau nak tahu..
Harga badam RM15 untuk 100gram satu bekas tu..


Letak siap2 dalam bekas bawak pergi office..
Buat kudap2.. Kalau rasa lapar je terus ngap!!
Eh berguna jugak beli tupperware ni..
Boleh jugak isi makanan2 ni semua..
Macam dah lama je tak beli tupperware ni..
Kak Faezah, open catalog cepat! Hahaha..

Info :-
Mahnaz Food
No. 8 TP 7/5, Sime UEP Industrial Park, 40400,
Shah Alam, Selangor, Malaysia (Off Jalan Batu Lama, Behind Sekolah Menengah Teknik, Shah Alam, Batu Tiga, Sec 26)
Tel: (603) 5191 7402 / 3 - Fax: (603) 5192 7404

Toll Free: 1300-800-134
Mob: (60) 12-3119124
Email: g2279373@yahoo.com / info@mercucita.com
Website: www.mercucita.com


Love, Rina Ellisa

6 comments:

  1. Wahhh kismis, badam ni mmg best jadi bahan kudapan kalau kt ofis. Sambil hadap pc sambil mengunyah. Yang tak ngandung ni pon suka. Hahaha! Btw, congrats Rina & husband. Mom & dad to be. InsyaAllah. Take care k:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. Yang best nya, tengah lapa ada makanan nak kudap kudap.. :P

      Tq Azghen :)

      Delete
  2. Makcik !! Mahnaz ni dekat sangat eh dengan ofis Eshat. Macam nak kirim je , macam nak kirim je. Hahahaha. :D

    p.s : kita pun tengah kudap kudapan kismis kat ofis. budak ofis bagi. murah rezeki budak itu. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaa dapat free.. Best2..

      Haa boleh2 kirim.. Pape msg kita.. Whatsap kita dah gilo T__T

      Delete
  3. saila pun amalkan mkn 3jenis makanan ni..alhamdulillah,nnt anak cerdik. lg 1 kurma ni blh bt bp stabil..xde lah nnt nurse bising kalau bp rendah :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. wahh murahnya.. nak beli la.. dulu sempat makan kurma kismis je. hehehe

    ReplyDelete