Followers

Saturday, 17 January 2015

Pregnancy Journey - Review Diari Hamil

Hi & Assalammualaikum..

Bila tahu dah pregnant, google pon pasal pregnancy je..
Salah satu benda yg sy google ialah Diari Hamil kat bawah ni..
Rasa macam best pulak buku ni..
Jadinya, ajak eshat pergi mph Alamanda carik..
Haaaaaaa nasib baik jumpa..


Seronok dapat beli buku ni! :p


Harga asal RM26.00.. 
Tapi ada less 15% masa tu.. 
Dapat RM22.10 je..












Macam-macam info ada dalam diari hamil ni..
Tak rugi beli..
Lepas tu ada ruangan nota sekali..
Boleh kita tulis2 perkembangan Ibu & baby kat dalam buku ni..

Harap2 sy rajin la penuhkan ruangan nota ikut minggu ke minggu tu sampai habis..
Tu pon ada dah 2 3 muka surat tak bertulis.. Hihihi..
Bila sy tulis apa2, eshat suka la baca..
Kadang2 tulis bahasa pasar je pon..
Eshat tukang gelakkkkk! Kahkahkah...

Love, Rina Ellisa

8 comments:

  1. bagusnya diary tu. macam2 info ada eh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah macam2 info ada.. Teruja bila dapat beli.. Heee :p

      Delete
  2. Alaaaaa ! Kenapaaaaa la kita pergi haritu tak jumpa. Eish. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa ajak wan pegi mph lagi sekali makcik.. Hehehe..

      Delete
  3. Rinaaaa, nape bnyak dah rina update pasal pregnancy tp fadh bru dpt tgok ni..wuaaaa bnyak tol terlepassss..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. bagus buku ni. sheila tak sempat beli. hehe tapi tumpang baca sister in law punya buku. hihiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam. Takpe nti sheila beli utk second bby tau :)

      Delete