Followers

Sunday, 18 January 2015

Pregnancy Journey - Sampel Pampers Free!

Hi & Assalammualaikum..

Sesiapa nak sampel pampers free, boleh klik  entry dila pasal sampel pampers free ni..
Dalam entry tu dila dah list kan website pampers yang ada..
Sy request hampir semua sampel pampers free..
Tapi yang dapat 2 brand je..
Kena tunggu sebulan jugak baru dapat..


Dari drypers dapat 2pcs..
Bila explore website drypers ni macam best je..
Macam2 ada..
Sy dah pon sign in member club drypers..


Lagi satu brand dapat dari mamypoko..
Pon dapat 2pcs jugak..
Tak tau la baby sy nanti sesuai dengan brand apa..
Tengah survey2 lagi nak beli pampers apa untuk baby nanti..

Love, Rina Ellisa

3 comments:

  1. Ohhh pampers pun ada sample juga eh. :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. drypers memang best. sheila beli ni untuk adam, tapi weekend kat rumah sheila jaga adam, so pakaikan cloth diaper.

    ReplyDelete