Followers

Friday, 9 January 2015

Pregnancy Journey - Tomme Tippee Closer To Nature Complete Starter Kit

Hi & Assalammualaikum..

8 Jan 2015, Thursday

Kalau ikutkan, ni barang pre order untuk baby yang first sy beli..
Sy beli set tomme ni tak bagitau eshat pon..
Lepas sy dah order, baru bagitahu dia.. Hahaha..
Mula-mula tu dia marah sebab tak bincang dgn dia dulu..
Lama2 tu, ok dah.. Redha jela isteri dia dah shopping pre order barang baby.. Hihihi :p




Sy beli kat FB barangmurahukdotcom..
Tempat yang sama sy beli set pinggan mangkuk corelle tahun lepas..
Kalau beli barang pre order, kena sabar menunggu..
Sy start order Oct 2014, awal Jan 2015 dapat barang..
Tak sabar nya masa tu nak dapat barang..
Hari-hari tengok gambar..





Ambik gambar puas-puas dulu sebelum bukak..
Dah bawak balik rumah, eshat yang tak sabar-sabar nak bukak.. Huhuhu..


Ni la item yang ada dalam kotak..
Seronok tengok macam-macam ada..
Botol susu TT ni comil-comil..
Harap baby sy nanti nak la guna botol susu TT ni..
Mahal ni ibu beli sayang oiii.. Y__Y

Steriliser & warmer tak try guna lagi..
Botol susu pon tak cuci lagi..
Dah dekat due nanti harap2 sempat la buat semua..
Tak sabar nak tunggu baby keluar..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment