Followers

Sunday, 11 January 2015

RinaIrsyad's Wedding Review - Hadiah Kahwin

Hi & Assalammualaikum..

Terima kasih family dan kawan2 yang melabur wang ringgit bagi hadiah2 kahwin..
Walaupoun sekecik2 hadiah pon, sy & suami sangat2 hargai..
Dengan wish dan doa yang di tulis kat kad..
Allah senyum2 simpul sy dengan eshat baca.. Hahaha..
Apa pon, tq so much..

Antara hadiah-hadiah yang sy dapat :-
1) Set mandian - 2set
2) Frame gambar - 4pcs
3) Floating wall - 1pc
4) Cadar - 2pcs
5) Set pinggan mangkuk tomyam - 1 set
6) Gelas - 8kotak
7) Set garam kunyit - 1pc
8) Periuk nasi - 2pcs
9) Pasu - 1pc
10) Lampu tidur - 1pc
11) Blender - 1pc
12) Set tupperware - 1 set
13) Mangkuk - 3set
14) Glass botol - 2pcs
15) Iron - 2pcs
16) Set pinggan - 1 set
17) Set cawan - 3 set
18) Jam - 3pcs
19)Tuala mandi - 3pcs
20) Tudung - 3pcs
21) Inner magic - 5pcs
22) Bear married - 1pc
23) Peti ais - 1pc
24) Oven - 1pc
25) Bracelet silver - 1pc
26) Bekas kunci - 1pc


Ni sebahagian gambar-gambar hadiah yang dah siap di bukak balut..


Haaa set hadiah baju tidur & mandian ni mybridemaids yang bagi..
Macam tau-tau je berguna benda alah ni...
Sy suka baju tidurrrr niiii!!! Hahahaha..


Balik rumah mak mertua, dapat lagi hadiah..
Officemates dia bagi lampu tidur..
Colour oren.. Cantik!


Bear married from my big bos..
Cute je! I like! :D


Peti ais dari officemates team P&D..
Tq so much uolls sudi sumbangkan wang ringgit sampai boleh beli peti ais ni..
Nurul sukaaaaaaaaaa!!
Sebab boleh isi peti ais penuh2 dengan barang basah, lepas tu boleh masak2.. :p


Oven ni pon officemates bagi..
Kak Ana bagi suruh rajin2 buat kuih raya nanti.. Hihihi..
Tq kak ana :)


Rasa nya ni hadiah paling last dapat..
Sarah bagi.. Dia siap tanya nak hadiah apa..
Apa lagi yang takde barang2 rumah..



Hadiah bracelet from one of my officemates..
Comil sangat siap ada charm eiffel tower..

Ada jugak yang bagi hadiah tapi tak tulis nama daripada siapa..
Misteriiiiiiii~~
Alhamdullilah barang2 yang di bagi berguna jugak bila duduk rumah sewa..
Jimat dah takpayah beli.. :p

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment