Followers

Tuesday, 13 January 2015

Wedding Wan & Yaya

Hi & Assalammualaikum..

11 Jan 2015 (Sun), Presint 9 Putrajaya

First wedding invitation untuk 2015 ni..
Wan ni kawan eshat..
Bila dah sorang kahwin, yang lain-lain pon follow..

Sampai dewan pukul 1lebih, makan dulu, pukul 2pm pengantin sanding..
Lepas pengantin sanding, makan beradap, potong cake..
Baru lah kitaorang ramai-ramai naik stage meriahkan pelamin nak bergambar..


Pengantin baru & pengantin 8 bulan.. :)


Welcome to the club Bini Bini Brotherhood89 Geng 14 Putrajaya Yaya!
Tak cukup korum Sarah takde tak dapat datang..
Kalau Sarah ada, cukup korum jom bergosip! Hahahaha..


Lama dah tak jumpa makcik Nad ni..
Bila tah last jumpa.. Tak ingat dah..
Eh ada gambar pengantin pulak kat belakang tu.. :p


Haaa ni la geng 14 putrajaya a.k.a kawan-kawan eshat..
Lepas ni sape lagi nak jemput datang makan nasik minyak???

Selamat Pengantin Baru Wan & Yaya..
Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.. Amin..

Love, Rina Ellisa

8 comments:

  1. Yaya , welcome to the club. gitu. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Secara automatik masuk club makcik.. hahahaha..

      Delete
  2. Mu boleh pakai kurung moden lagi dik. Syabbas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh pakai kak.. tapi kain takleh kancing laaaa.. Tak muatttt!! Hhahahah T__T

      Delete
  3. hey.. nampak nad kat situ.. tapi dkna tak pernah jumpa nad hehe

    ReplyDelete
  4. alolo...cumelnya perut dia....

    ReplyDelete
  5. comel jea perut.
    cantiknya baju pengantin tu :)

    ReplyDelete