Followers

Wednesday, 7 January 2015

Zalora Malaysia - Bergaya Dengan Jubah Cotton

Hi & Assalammualaikum..

Dulu kalau pakai jubah je mesti nak pergi kenduri doa selamat ke ataupon majlis2 keagamaan..
Tapi sekarang ni dengan revolusi fesyen muslimah yang semakin berkembang maju..
Macam-macam design jubah ada..
Sekarang orang pakai jubah tak kira tempat, masa atau apa2 majlis istimewa pon..
Keluar rumah nak pergi market pakai jubah pon boleh tau!

Mana nak carik jubah cotton cantik-cantik & selesa?
Jom tengok beberapa koleksi jubah dari Zalora Malaysia..
Yang kat bawah ni antara jubah-jubah cotton yang jadi pujaan hati..








Haa cukup la 7 koleksi ni je..
Nak tengok lagi banyak koleksi jubah cotton dari Zalora, boleh pergi website Zalora Malaysia..
Sure rambang mata nak pilih yang mana! Hahaha..

Kalau nak nampak lagi menawan & fashionable bila pakai jubah cotton, jangan lupa sesuaikan dengan hijab/tudung yang bersesuaian..
Dan jangan lupa aksesori tambahan seperti handbag dan boots..

Kat bawah ni antara styles jubah cotton yang dipadankan dengan handbag dan boots :-







Jubah Cotton bukan sahaja sesuai untuk di gayakan ke majlis keagamaan..
Malah sesuai untuk dipakai untuk menghadiri acara-acara istimewa..
Macam resepsi perkahwinan, majlis makan malam atau pon ke tempat kerja. .

Happy shopping di Zalora Malaysia Guys! :)

Love, Rina Ellisa

10 comments:

  1. Cantik jubah nya. Kalau ada plus size kn best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang cantik2 jubah kat zalora ni.. Pi cepat shopping awak :)

      Delete
  2. Eh..cntek jgk ek..tak pernah shpg zalora..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik2 ayue.. Rambang mata nak pilih.. hehehe..

      Delete
  3. Replies
    1. Cantik2 makcik jubah2 kat zalora ni..

      Delete
  4. lama akak x singgah sini kan....cantik2 jubah tu..memang x rugi kalau beli kat Zalora

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai kak! *lambai tangan :)

      Tu la.. Macam kena beli je ni jubah kat zalora ni.. Teringat-ingat dah.. Hahaha..

      Delete
  5. cantikk.. tp tu la una selalu naik moto susah kalau pki jubah.. tp boleh jugak beli utk bile2 ad knduri kannn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe una beli je buat koleksi dalam lemari.. Hihihi :p

      Delete