Followers

Tuesday, 3 February 2015

Hello Third Trimester!

Hi & Assalammualaikum..


2 Feb 2015 masuk minggu ke 28..
Kejap je dah masuk 3rd trimester..
Stage terakhir untuk pregnancy ni..
Pinggang pon dah mula rasa sakit-sakit..
Kaki kadang-kadang bengkak, kadang-kadang surut..
Baby pon aktif gerak-gerak..
Sampai senget-senget perut sy.. Hihihi..
Baju-baju baby pon dah start beli sikit-skit..
Tak sabar nak mendobi baju baby, nak set up bilik baby, nak kemas-kemas barang-barang baby..

Harap-harap 3rd trimester ni bagi kenangan terindah untuk stage terakhir ni..
Nanti mesti sy rindu baby kick-kick.. :)

Love, Rina Ellisa

10 comments:

  1. Eh dah 3rd trimester, cepat kanss, jaga diri & baby elok-elok :))

    ReplyDelete
  2. take care dear...enjoy your 3rd trimester...

    ReplyDelete
  3. Kejap je dah 3rd trimester. Huhu. All the best makcik ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. Pejam celik, mabuk2, dah masuk 3rd trimester.. Tq makcik :)

      Delete
  4. TAKE CARE babe. kite baru nak buat buku pink. heheh. 9 minggu :)

    ReplyDelete
  5. Selamat menempuhi 3rd trimester... Sarah lg 3 mggu.. Debaran dah terasa dh ni.. Hahahaha.. Babe.. Share la checklist baby.. Sarah masih blurr nk beli apa.. Tgk checklist yg ada mcm semuanya nk kene beli siap2.. Hahaha.. Sindrom mak mak katanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sarah.. :)

      Rina ada buat entry dah checklist baby.. Dah share kat komen entry sarah..
      Nanti tengok la..

      Tu la bahaya sindrom mak mak ni semua benda nak beli..
      Rina pon samaaaaaa.. Hahahaha :p

      Delete