Followers

Thursday, 5 February 2015

Mengidam Lipstick Pink!

Hi & Assalammualaikum..

Haritu perasan officemates pakai lipstick pink..
Cantik sangat!
Sy tanya la dia beli kat mana..
Lepas tu dia cakap takpe nanti akak beli kan..
Pregnant ni, suka tengok orang pakai lipstick pink..
Macam sweet & cantik je..
Bila sendiri pakai rasa tak kena.. Y__Y



Cantik je tengok diaorang pakai kan..
Blogger Kak Rina Hamid pon peminat lipstick pink jugak..

Sy dah beli 3 bijik lipstick pink..
2 bijik macam tak cantik je bila sy pakai..
Yang lagi 1 tu, macam ok sikit la..
Last-last, guna yang satu je..


Silky Girl
06 Juicy Pink 


Officemates datang kat meja bagi lipstick ni dengan tisu lagi..
Buat lap-lap kalau comot time pakai nanti..
Waaaaaaa sweet sangat tau.. Terharu!


Sy dah try pakai.. Ternyata jelita! Hahaha.. Puji diri sendiri nampak.. :p
Tak sabar nak pakai pergi dating! Hahahha..

Love, Rina Ellisa

9 comments:

  1. Hehehe...cik mah pun suka lipstik masa pregnant...sblm2 ni xde pun...klaka rasa..kuar azwa...merah betul bibir die..kenan agaknyer..hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yke.. waa harap2 kenan la kat bby rina nanti.. Hehehe :p

      Delete
  2. ha ahh tgk org pakai cantik. bila sendiri pakai..T_T haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. diri sendiri pakai macam apa jee.. huhuhu Y__Y

      Delete
  3. Replies
    1. ok la tu makcik ngidam lipstick.. kang ngidam benda pelik2 susah nanti.. HAHAHA..

      Delete
  4. Orang kulit cerah memang cantik pakai lipstick pink..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kulit sawo matang pon sesuai pakai nurul.. macam nabila huda.. cantik jugak dia pakai :)

      Delete
  5. Cantik! Orang kulit cerah cam Rina sure gojes pakai lisptik pink:)

    ReplyDelete