Followers

Friday, 6 February 2015

Pregnancy Journey - Baby Kicking!

Hi & Assalammualaikum..


Dah hujung-hujung trimester kedua & masuk trimester ketiga ni, baby makin aktif gerak..
Kalau lapar sy lambat makan, dia punya gerak senget-senget perut.. Hihihi..
Seronok!

Lagi satu kalau sy mengiring, baby akan gerak-gerak jugak..
Tak tahu la dia tak selesa ke apa..
Sekarang ni dah masuk minggu ke 29..
Baby dah boleh dengar suara mak ayah dia..
Kalau eshat cakap-cakap dengan dia, kejap lagi ready je la kena kick! Hahahaha

Tengah solat baru nak baca alfatihah tu, dia akan gerak-gerak..
Sampai senget-senget la tangan sy..
Kadang2 geli pon ada.. :p

Kalau pergi kat tempat-tempat bising pon, baby suka kick..
Aktif betul dia kat dalam perut ni.. :)

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. Haritu ada anak orang tu , dalam perut da tendang kita. Hahaha. Kena kick sudah. :P

    ReplyDelete
  2. bestnyeeee... doakan kite dpt baby jugak ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin amin Amin Ya Rabb..

      Lepas ni turn awak pulak ea wanie :)

      Delete