Followers

Friday, 13 February 2015

Pregnancy Journey - Legging RM5

Hi & Assalammualaikum...

13 Feb 2015, Friday

Setiap kali gaji, ada bukak jualan booth2 kat office ni..
Dulu masa belum kahwin, sikit pon tak pandang baju2 baby ni..
Dah kahwin ni, lagi2 dah pregnant ni pantang nampak sikit baju2 baby..
Laju je menonong terjah.. Hihihi..

Masa belum tahu gender baby lagi, usha2 dulu tengok..
Bila dah tahu je gender baby, haaa ape lagi laju jela memborong..


Sy menggila tengok legging yg dijual..
Pilih2, haaa ambik 5helai terus..
Balik rumah tunjuk kat eshat..
Dia cakap dah agak dah mesti ade beli something kat office utk baby kan..
Tak tertahan nafsu tengok baju seluar bby comil2.. weeeee :p


Sehelai RM5 je..
Macam mana tak gila tengok..
Haritu akak yang jual tu tak bawak lagi satu beg isi baju2..
Kalau tak boleh beli baju sekali, matchingkan dengan legging2 ni..
Takpe next time boleh beli lagi..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment