Followers

Wednesday, 18 February 2015

Pregnancy Journey - Free Sample Pampers Huggies

Hi & Assalammualaikum..

11 Feb 2015 (Wed)

Sy request online awal Jan kot.. Lupa dah..
Sebulan jugak baru sampai parcel..
Berkurun tunggu..
Nak free sample dari HUGGIES, klik SINI..


Lama dah request, sampai terkejut tetiba dapat parcel..
Lama dah tak shopping on9..


Rupa nya sampel pampers dari HUGGIES..


Yang best dapat 4pcs sampel..
2pcs untuk newborn, 2pcs untuk S..


Kalau nak free gift, boleh pergi website HUGGIES..
Kalau ada rezeki, dapat lah hadiah2 yang tertulis dalam flayers tu..

Love, Rina Ellisa

5 comments:

  1. yeayy i pon dah dpt sample tp from drypers je baru.. Thanks to you coz baca entry u baru tau mintak sample ni... heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ur welcome babe.. Haaa i sample drypers pon dah dapat.. :)

      Delete
  2. Replies
    1. takpe dah kahwin nanti request samplee free ni tau :)

      Delete
  3. Assalamualaikum rina. wahh best.. memang lambat pun dapat sample. so far bagi sheila yang bagus huggies dengan drypers. tapi sheila stick dengan drypers la hehehe

    ReplyDelete