Followers

Wednesday, 4 February 2015

Pureen Stock Clearance Promotion 7 - 8 March 2015

Hi & Assalammualaikum..


Mark your calendar mommies!
Sy memang teringin gila nak pergi pureen stock clearance ni..
Boleh beli baju baby sikit ke..
Buat tambah-tambah stock baju..
Tengok apa yang best boleh beli.. Hihihi..
Harap2 eshat nak la bawak pergi sana..
Sebab date tu macam dah sarat..

7hb tu ada invitation wedding classmates..
8hb free lagi buat masa ni..
Tq kak Nadiah share info ni..

Love, Rina Ellisa

11 comments:

  1. Jom2...mcm nk g juga je ni....hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom2.. jumpa di sanaaa di sanaaa.. Hahahah :p

      Delete
  2. Sama-sama Rina... Akak dah dalam pantang kot... Nak kirim gak barang dengan adik nanti... dia dah tahu tempatnya... hehehe... nak kirim sabun A-B-D tu best sabun tu... Bau pun sedap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah sabun ABD tu ramai review best.. Rina pon macam nak tambah stock lagi je sabun ABD tu.. hehehe..

      Delete
  3. aaaa bestnyerr ! fadh pown da sarat time tu..mmg xde la jawabnyer ni..duduk jauhhh plakkkk..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. rina kalau husband bagi pergi, boleh la pergi.. kalau tak, duduk jela diam2 kat rumah.. huhu..

      Delete
  4. Terus tengok kalendar. Dengan harapan dapat cuci mata. Eh. :D

    ReplyDelete
  5. Seronoknya nak jadi mommy. I can't wait for my turn. eh ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin, mudah-mudah lepas ni turn awak pulak lepas kahwin nanti ea :)

      Delete
  6. penah pegi last year.pureen separate bhgn pakaian & brg2 lain.klo bhgn pakaian mmg kne pegi awl2 pagi sbb rmai pemborong beli baju.kitorg smpai tghari tgok2 yg bratur nk byr baju punye la rmai gile.huhu.last2 borong kt bhgn brg2 lain, mcm pencuci ABD,pampers,wet tissue.

    ReplyDelete