Followers

Thursday, 19 February 2015

Wedding Invitation Feb & March 2015!

Hi & Assalammualaikum..

Bulan 2 & 3 ni ramai orang kahwin..
Lagi-lagi cuti chinese new year ni..
Sy ada 2 wedding invitation weekend cuti CNY ni..


Majlis resepi Joe & Lean sabtu 21 Feb 2015 ni..


Wedding invitation dari Yatt (ex schoolmate sekolah teknik dulu)..
Majlis dia kat cheras..
Pon sabtu ni 21 Feb..


Afiqah ex classmate sekolah teknik dulu..
Majlis dia 7 Mac 2015 kat One City Subang..


Kak yanti, officemates..
Rasa macam tak dapat pergi sebab jauh kat ulu selangor..
Huwaaaaa!! Y__Y

Rasa serba salah kalau jemputan kahwin ni bertindih tarikh..
Mesti kena mengalah salah satu nak pergi..
Minta maaf sangat-sangat mana wedding yang sy tak dapat attend tu..
Sy kirimkan doa untuk kalian dari jauh..
Semoga majlis berjalan dengan lancar.. Amin Ya Rabb..

Love, Rina Ellisa

5 comments:

  1. waaaa.. ramainya nak kawen.. hehe

    ReplyDelete
  2. Kita langsung tak dapat nak attend wedding Lean dengan Atie. Sedih !! Wan la keje. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite wedding atie tak sempat pegi T__T

      Delete