Followers

Monday, 9 March 2015

2nd Giveaway Cik Puan Jelita

Hi & Assalammualaikum..

Tq cik Mah tag rina untuk join giveaway ni..
Lama dah rasa nya tak join giveaway..
Sesiapa nak join, di alu-alukan..
Memeriahkan 2nd Giveaway Cik Puan Jelita kita..




SYARAT-SYARAT

1. FOLLOW Blog Cik Puan Jelita aka cikjelita.blogspot.com dan instagram Aimi_Muhamad899  
 (keputusan pemenang bertuah akan di umum dalam blog!) 
**wajib follow blog, instagram tak wajib untuk yang takde.
DONE

2. Copy PICTURE di atas ni dan link kan ke 
(Link kan ke entri "2nd Giveaway Cik Puan Jelita)
DONE

3. Sila letak TITLE entri dengan "2nd Giveaway Cik Puan Jelita" ye.
DONE

4. Sila TAG kan seberapa ramai kawan2 anda untuk join giveaway ni ye!
(minimum 3 orang!)
DONE

3. Saila
8. Dilla


5. Sila TINGGALKAN LINK penyertaan di ruangan komen entri  "2nd Giveaway Cik Puan Jelita
(Kalau takde tinggalkan link entri, penyertaan tidak di kira)
DONE

Giveaway ni bermula pada :-
(01 -20 Mac 2015)

Hadiah-hadiahnya :-
1. BBCREAM SEQYBEAUTY x 1
2. CLEANSER SEQYBEAUTY x 1

7 comments:

  1. baru login blog dah kena tag dgn rina huhuhuhu! insyaallah rina :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. kebetulan entry ni publish, Saila pon tengah on9 kan..

      sila2 join tau :)

      Delete
  2. Alemakkk, kena buat lah ni ye

    ReplyDelete

  3. dtg dri segmen yg sama. Done follow :-)

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    jom join segmen sy

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    ReplyDelete
  4. salam singgah dari giveaway sama :)

    http://www.blogparihh.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete