Followers

Friday, 20 March 2015

Baby Norfaiqah Muhammad Firdaus

Hi & Assalammualaikum..

13 Mar 2015 (Fri), Bandar Seri Ehsan

One of my officemates dah selamat bersalin Feb 2015 haritu..
Lepas tu turn sy pulak..
Huwaaaaa neves.. T__T

Hari jumaat rehat lama sikit, kitaorang plan tengahari pergi tengok baby Kak Faezah kat rumah dia..
Baru je balik beberapa hari dari Kuantan..
Kak Faezah berpantang kat sana rumah mak mertua dia..
Dia balik sini je, laju je kitaorang pergi tengok baby..


Sampai2 je rumah Kak Faezah, tengok sedap je anak dia tidur..
Nama baby Norfaiqah Muhammad Firdaus..


Tengok taknak di bedung..
Sedap nya dia tidur..


Firhan si abang..
Sian dia mula2 kitaorang datang semua terjah adik dia..
Dia takde sape nak layan ajak borak.. Hihih..
Last2 kak Nad ajak main dengan dia..




Lepas tu turn antie-antie pegang baby..
Kak Faezah tengah bersilat kat dapur masak nasik ayam..
Hebat lah kak Faezah dalam pantang boleh masak nasi ayam lagi..
Nasi ayam kak Faezah memang sedap!


Haaa Norfaiqah pose dengan Antie Nurul pulak..
Semoga faiqah membesar dengan sihat yea sayang..

Love, Rina Ellisa

3 comments:

  1. Antie nurul tu punya posing yang paling malas dala tu , hahahaha ! Berat muatan ke long. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. mata mengantuk.. nak tido je time tu.. :p

      Delete