Followers

Sunday, 8 March 2015

Behind The Scene P&D Family Bowling Day 2015

Hi & Assalammualaikum..

Tahun ni aktiviti tahunan department, plan nak main bowling..
Dalam masa lebih kurang sebulan kena uruskan..
Jadi nya, committee yang terlibat kena la buat kerja pape yang patut..

Site Visit Tempat Bowling, 13 Feb 2015


Turun padang tengok keadaan tempat bowling ni macam mana semua nya..


Ada 36 lane..
Tapi kitaorang booking dalam 14 lane macam tu je..


Kaunter ambik kasut..


Space untuk letak meja registration & meja hadiah..


Meja dan kerusi untuk kanak-kanak mewarna..


Kaunter..


Orang-orang penting dalam menjayakan P&D Family Bowling Day..
Bincang lagi selagi tak dapat apa bos nak..

Food Court


Lepas setel tengok tempat bowling, carik tempat makan pulak..
Tapi food court Setia City Mall ni tak banyak pilihan makanan..



Tapi banyak jugak kedai-kedai makan lain luar dari food court ni..

Balut Hadiah 





Tahun ni hadiah takde banyak sangat nak di balut dan packing..
Dalam 2 3 hari macam tu bab hadiah setel dah..
Tahun ni rileks sikit la nak uruskan pape aktiviti office ni..
Sebab dah setel hantar kpi awal-awal..

Ambik Tshirt, 27 Feb 2015


Last day preparation teman kak Ana pergi ambik tshirt kat kajang..
Serius pening kitaorang kira tshirt ni..
2 3 kali kira, 2 3 jugak dapat kiraan salah.. Hahaha..
Sejam lebih duduk dalam kedai tu mengira baju yang di tempah..
Balik tu singgah beli makanan kat uniten bangi..
Dapat makan karipap sardin & air kelapa fuhhhhhhh sodap nya!
Hilang dah penat lelah kira stock baju tshirt tadi.. Hihihi..


Ada 5 bungkusan plastik sebenarnya..
2 plastik dah selamat bagi pada team yang kat klia..

Packing Goodies Bag





Last minute plan ada goodies bag..
Petang tu jugak tungkus lumus siapkan goodies bag ni..


Total 7 kotak & beberapa plastik isi goodies bag..
Masing-masing ambik sorang sikit angkut bawak masuk kereta..
Jangan lupa bawak hari event sudah.. Hihihi..

Love, Rina Ellsia

No comments:

Post a Comment