Followers

Wednesday, 11 March 2015

Coconut Shake & Kuih Koci

Hi & Assalammualaikum..

Dah hujung-hujung trimester ni, suka sangat makan makanan manis..
Petang balik kerja tu, mesti nak mengunyah benda-benda manis..

Ada satu hari tu, eshat kena outstation balik hari ke melaka..
Hari pertama pergi sekali dengan bos dia..
Tak dapat lah nak melencong jalan-jalan carik makan..
Kali kedua pergi berdua je dengan member dia, laju jela dapat merayap sekejap carik makanan..


Kalau dah kat melaka, kalau tak pergi minum coconut shake tak best lah kan..
Mak buyung ni siap pesan tapau kan lagi coconut shake..
Petang tu otw eshat nak balik ke tempat kerja dia, singgah kejap kat area office sy bagi coconut shake ni..
Macam lah kat rumah tak boleh jumpa nak bagi kan..
Kang cair dah tak sedap coconut shake tu..
Tu la dia singgah hantar dulu dari melaka terus singgah office sy..
Macam zaman-zaman bercinta dulu-dulu..
Jumpa kat mana-mana bagi barang atau makanan.. Hihihi..
Tq abi! InsyaAllah baby tak meleleh air liur lepas ni.. :p


Lepas tu mengidam kuih koci pulak..
Kan dah cakap, dah hujung-hujung ni suka makan makanan yang manis-manis je..
Mintak tolong maksu (adik ipar mak) buatkan kuih koci ni..
Sekali haaaambikkk seplastik dia bagi..
Tapi sy makan 3 ketul je..
Bila teringin sangat, sampai berbakul-bakul telan air liur..
Dah dapat depan mata 3 ketul cukup..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment