Followers

Thursday, 19 March 2015

One Kiddie Mom & Baby Expo @ PICC Putrajaya

Hi & Assalammualaikum..

15 Mar 2015 (Sun), PICC Putrajaya

Ikut plan nak pergi petang lepas eshat balik kerja..
Tapi ahad tu eshat malas nak pergi kerja, tengahari dapatlah pergi expo kat PICC ni..
Dapatlah jalan-jalan dating-dating berdua.. Hihihi..
Misi sy datang expo ni sebab nak collect order tilam kekabu & tambah2 sikit baju-baju baby..


Expo 3 hari dari 13-15 March 2015..
Next event pon ada lagi untuk tahun ni..


Antara booth2 yang ada ialah OBW..
Barang2 untuk breastfeeding murah diaorang jual..


Ada booth Tommee Tippee & Little Baby..
Harga breast pump avent manual kat booth TT RM160..


Ada booth medela..


Booth Aurora Studio..
Beli barang RM100 ke atas dapatlah photoshoot free kat booth ni..
Orang pon boleh tahan ramai..
Kena tunggu turn la nak bergambar..


Brader ni tengah edit-edit gambar kitaorang sebelum di print..
Dia cakap kitaorang macam budak-budak je bergambar.. Kihkih..
Masa brader tu pilih gambar2 softcopy, beriya lah kitaorang pilih gambar..
Sekali kena caj softcopy RM5 untuk 1pc softcopy..
Total kitaorang punya 13pcs..
Di sebabkan mahal sangat, terus ambik 2pcs softcopy je.. Wahahaha..
Tak berbaloi rasa nak ambik semua..
Dah la sy muka togel takde make up pape, pakai baju tah pape..
Kalau tengah cantik-cantik ke, boleh la ambik semua softcopy..


Dapat lah sekeping gambar A4 & CD sekali dengan 2pcs softcopy gambar..
Ingat kan freeeeeeee.. Wahahaha..


Lepas habis ambik gambar semua, datang kat stage sebab ada sesi lucky draw..
Tunggu punya tunggu, no kitaorang takde luck..
Terus balik singgah uniten makan meehun sup & karipap sardin..
Oh sedap nya!!!!


Goodies bag dapat haritu..
Isi dalam tak berapa best.. Huhuhu..

Sekarang ni tengah pujuk eshat nak ajak pergi expo baby kat Mid Valley pulak hujung bulan ni..
Dah janji dengan dia tu last pergi expo baby sebelum beranakkkk.. Hahahha..

Love, Rina Ellisa

9 comments:

  1. Bilalah nak pergi expo expo gini. Hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa sampai masa nanti awak akan pergi :)

      Delete
  2. Best kan g ekspo....elle dlu rajin g semua ekspo...ada ekspo jer mesti muka el terpacul kt situ..hihih :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe. seronok elle pegi.. sambil2 tu boleh cuci2 mata tengok baju2 bby comil2. :)

      Delete
  3. Jangan lupa hujung bulan di Mid Valley :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeaaahh tak lupe.. Dah block date awal2.. hihihi :p

      Delete
  4. Assalamualaikum rina. wahh bestnya. lama tak pergi expo. heee rindunya saat bawak baby dalam perut. heee. semoga dipermudahkan segalanya rina. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam Sheila.. Amin Ya Rabb.. :)

      Tu la.. lepas ni mesti rina rindu bawak baby dalam perut..

      Delete
  5. Yeauyyu emma pun tgh pujuk zam nk pegi expo kat mid valley minggu nie... Hehe tu pun kalau baby x keluar lg. -_-!!

    ReplyDelete