Followers

Sunday, 8 March 2015

P&D Family Bowling Day 2015

Hi & Assalammualaikum..

1 March 2015 (Sun), Wangsa Bowl Setia City Mall Shah Alam

Lebih kurang sebulan buat preparation untuk event ni..
Hari yang di tunggu-tunggu telah tiba..
First time ni bawak suami event office ni.. Huhuhu..



Sampai2 je terus busy uruskan registration..
Tak sempat nak bergambar sangat pon..



Antara committee yang kerja kuat jayakan event ni..


Majlis di mulakan dengan perasmian dari our big bos, dan bacaan doa sekali..


Lepas tu ambik gambar ramai-ramai dulu sebelum start game..
Kang dah nak balik semua tah kemana..


Our big bos merasmikan dengan balingan bola bowling masuk ke longkang.. Hihihi..



Pukul 10 lebih macam tu, game ON!
Meriah sangat.. Sedih tak dapat join diaorang main bowling..
Mak buyung kena duduk diam-diam je tengok bola bowling tu bergolek-golek..


Untuk anak-anak, committee sediakan acara mewarna..
Takde lah diaorang bosan kena tunggu mak ayah tengah main bowling kan..


Eshat dengan gaya tersendiri.. Cewahhh!


Gambar candid!


Teman kan anak staff ambik hadiah..
Tahun depan bawak anak sendiri pulak ambik hadiah.. InsyaAllah..
Seronok tengok budak-budak ambik hadiah..
Walaupon hadiah takde la seberapa..






Dalam pukul 12lebih macam tu habis dah main game 2set..
Kat atas ni pemenang top 5 bagi kategori perempuan..


Sebelum balik ambik gambar lagi..


Isi goodies bag..


Hadiah bowling eshat dapat selepas pertukaran hadiah sama suka dengan officemates..
Sepatutnya eshat dapat no 9..
Nama dia boleh tertinggal..
Kesian dia sorang takde gambar ambik hadiah.. Hahaha..
Nasib baik ada officemates baik hati nak tukar hadiah dengan eshat..
Dapat la set barang daiso ni..


Tu dia mak buyung seronok dapat set barang daiso.. Hahaha..
Padahal boleh je pergi beli kat daiso tu..

Tahun depan aktiviti apa lagi nak buat ni?
Shortrip 2 hari 1 malam pon ok jugak kan..

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. barang free..apa yang tak best. pedulilah daiso pun
    eh..brg daiso lagi best pe (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak.. walaupon RM5 je.. tapi best! hahahaha..

      Delete
  2. pandai ehhhh sorok perut..hehehe. berseri2 rina sejak pregnant :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. eh aah la gambar tertutup perut pulak.. :p

      Delete