Followers

Saturday, 21 March 2015

Pregnancy Journey - Dress Mengandung

Hi & Assalammualaikum..

Masa belum kahwin, suka tengok dress ibu - ibu mengandung..
Lagi-lagi kalau artis punya dress mengandung..
Diaorang punya dress kan bomm kebabommm cantik meletup letup!!! Hahahaha..
Terus berangan-angan macam cantik je kalau pakai dress mengandung nanti.. :p

Kat bawah ni antara dress mengandung yang sy suka..


Peplum dari Ayu Raudhah..


Tutu dress ni pon cantik..



Yang ni pon cantik..
Mengerlip-gerlip kat bahagian atas..


Yang Fasha Sandha ni punya pon cantik & elegant..


Haa sy paling suka dress mengandung Nana Mahazan ni..
Tapi apa kan daya tak sempat nak buat dress sebijik macam ni.. Sedih Y___Y
Memang dari dulu lagi berangan nak dress macam ni.. SobSobsss..
Plan nak buat dress ni untuk attend wedding cousin eshat sabtu ni..
Tapi sy dah jumpa jubah siap yang colour seakan baju melayu eshat..
Terus jela beli.. Sebab malas dah nak pergi beli kain nak hantar tailor lagi..
Lepas tu sekarang dah mengidam dress ni.. SobSobsss..

Takpela maybe next baby boleh buat..
Tempah awal-awal, bila ada majlis pape boleh pakai..
Haaa gitu punya excited nak tempah awal.. Hihihi..


Yang dress Betty ni ala-ala princess cinderella kan..
Sapa-sapa tengah carik idea nak buat dress mengandung ke, boleh la ambik idea baju dari apa sy share ni..

Love, Rina Ellisa

1 comment:

  1. Cantik2 kan...cik mah semua beli je senng..

    ReplyDelete