Followers

Sunday, 22 March 2015

Pregnancy Journey - Flower Crown

Hi & Assalammualaikum..

Haritu saja-saja nak minta tolong kak Ain buatkan flower crown ni..
Lepas tu dia email mintak address..
2 3 hari lepas tu parcel pon sampai..

Sy pon whatsapp la Kak Ain bagitau flower crown dah sampai..
Rupa nya dia beli.. Tak sempat nak buatkan..
Waaaaaaa tq so much Kak Ain..
Terharuuuuu Y___Y


Sekejap je parcel dah sampai..


Sekali bukak warna pink..
Alalalala comil nyaaa!




Haa letak gambar banyak-banyak..
Baru sedap mata memandang.. Cewahhhhh..
Memang buat tak sabar nak pakai ni..

THANK YOU KAK AIN!!! :)

Love, Rina Ellisa

5 comments:

  1. Haha.
    Macam-macam hal Rina, memang tak sempat nak buatkan.
    Ngenang kan kamu tu pregnant.
    Kot tak sempat nanti, takut ngences babynya. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pewittt ! Nak gak. Hahahaha. Tetibaaaaa.

      Delete
    2. Nad,

      Turn kamu nanti akak anto satu ye. ;)

      Delete
  2. Cantik...ada peark nmpk lagi meriah

    ReplyDelete