Followers

Wednesday, 25 March 2015

Pregnancy Journey - Produk Tropika Untuk Baby

Hi & Assalammualaikum..

Lama dah usha produk ni..
Geram je tengok bila tak dapat-dapat beli lagi..
Ada jumpa jual kat instagram @great_baby_skin_tropika_akk..
Boleh COD kat nilai..
Kebetulan nak beli produk Anugerah kat Rizi Biz Shop Bangi, ada jual produk tropika kat situ..
Terus je beli kat situ..


Sy beli :-
Krim Herba Bayi - RM32
VCO Tropika Blackcurrant - RM24
Baby Hair & Body Oil - RM16

Kalau baca review2 m2b, ramai cakap produk ni bagus..
Lagi-lagi krim herba bayi ni..
Bagus untuk kembung perut baby..
Eh kesemua produk yang sy beli ni kalau baca review memang bagus la..
Harap-harap serasi lah untuk bby sy nanti..

Cuma VCO tropika ni sy baru nak try makan & sapu kat perut..
Huwaaaa dah minggu ke 35 baru nak buat semua tu.. Huhuhu..
Kalau sesiapa nak cari produk tropika ni, boleh terjah :-

Rizi Biz Shop
No. 5, jalan 15/1B, Seksyen 15,
43650 Bandar Baru Bangi Selangor
H/P number : 012 - 2080 004, Tel number : 03 - 8912 1900

Harga produk tropika kat kedai ni dapat murah sikit berbanding beli online..
Macam-macam produk ada di jual kat situ..
Kalau malas nak beli online, boleh pergi Rizi Biz Shop kat bangi ni..

Love, Rina Ellisa

6 comments:

  1. Cik mah dulu xpkai pun..huhu..xmenyempat nk cari..plus dulu mlas nk beli online..sbb kerjanya nk berjalan je..hehe..azwa pkai vicks bby..alhamdulillah die serasi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. mintak2 la baby rina nanti serasi..

      Delete
  2. krim herba tu mmg terbaikkk. akak suka sgt pakaikan kt helena. tp time sesak pakai myk telon biasa je.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai review krim herba ni terbaik.. tu nak try nanti.. hehehe..

      kalau sesak2 ke, rina mungkin carik telon biasa jugak kak.. hihihi..

      Delete
  3. murahnyer krim herba tropika tu rina..fadh beli ritu rm35..murah rm3 la hehe..duit jgk tu..nak2 GST ni..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah dapat harga murah Fadh.. Walaupon beza rm3 je, duit jugak kan..

      tu la gst tak lama lagi ni.. cepat2 beli barang2 anak sebelum GST.. hahahaha..

      Delete