Followers

Monday, 16 March 2015

Pregnancy Journey - Tilam Kekabu Baby

Hi & Assalammualaikum..

15 March 2015 (Sun), PICC Putrajaya

Last sekali sy tempah tilam bby kat Tilam Kekabu Asli Design2u..
Sebab utama sebab dah berkenan dengan sarung tilam owner tu share kat whatsapp..
Sebab kedua sebab tilam nya tebal..
Nak review lebih2, tunggu baby keluar la yea.. :)

Sy tempah 18 Feb 2015 dan janji collect tilam kat expo baby picc putrajaya 15 Mar 2015..
Kebetulan TKASD ada bukak booth kat sana..
Collect order kat picc jela..
Senang & takde bayar lebih untuk kos postage..


Sy order dengan TKAD :-
1. Set tilam kekabu (tilam, bantal 2pcs, bantal peluk 2pcs)
2. Set sarung tilam
3. Nursing pillow
4. Sarung nursing pillow

Sy request :-
Hujung bantal pelok & sarung bantal peluk bulat atas bawah


Free bantal karipap dah siap sarung..
Sy pilih yang sama sarung dengan apa yang sy order..


Ni sarung tilam..
Sarung ni tebal jugak..
Sebelum guna tilam kekabu ni, kena jemur dulu..
Haihhhh tak sabar nak guna tilam kekabu ni..


Ni hasil shopping kat expo picc putrajaya time tu..
Kalau pergi tak beli pape rugi pulak..
Romper sehelai RM5..
Sock RM5 1 pack..
Bib, sock pink, topi 3pcs RM10..
Haaa murah-murah..


Romper ni ika bagi..
TQ makngah..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment