Followers

Thursday, 2 April 2015

Pregnancy Journey - Check Up 36 Weeks 2 Days

Hi & Assalammualaikum..

1 April 2015 (Wed), KK Salak

Mula2 eshat tak dapat teman check up kali ni..
Lepas tu pagi tu tengok dia taknak pi kerja..
Nak teman sy check up..
Sy pon yeayyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!


Kali ni check up dengan Doc sebab nak scan perut..
Masuk bilik jumpa Doc.. Dapat check up dengan Doc cina perempuan..
Lama jugak scan perut dengan doc cina tu..
Seronok pulak skodeng baby lama-lama dalam perut time tu.. Hehehe..
Dia ukur kepala, panjang kaki baby semua..
Berat baby sekarang dalam 2.9kg macam tu..
Air ketuban ok.. Kepala baby pon dah kat bawah..

Next week datang check up lagi..
Dah hujung-hujung ni kena datang check up seminggu sekali dah..
Kaki pon dah membengkak dengan jaya nya..
Tapak tangan pon kebas-kebas..

Oh anak! Tak sabar nya nak jumpa awak! :)

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment