Followers

Wednesday, 8 April 2015

Pregnancy Journey - Check Up 37 Weeks 1 Day

Hi & Assalammualaikum..

7 April 2015 (Tues), KK Salak

Kali ni check up pergi sorang je..
Eshat kerja tak dapat teman kan..
Hmmmm sedih..


Appointment pukul 9pagi..
Tapi sempat singgah stall tepi klinik tu pekena nasik lemak sorang-sorang dulu..
915 baru gerak masuk klinik..
Ambik no giliran, bagi sampel air kencing, lepas tu tunggu turn masuk bilik jumpa nurse..

Check up kali ni rasa sekejap je..
Maybe dah hujung-hujung..
Berat dah 54kg.. Naik sekilo dari last week check up..
Nurse ukur tinggi rahim, check dengupan jantung baby semua ok..
Kepala bby pon dah turun ke bawah..
Next week kalau belum bersalin lagi, datang check up lagi..
Sebelum balik nurse siap wish doa banyak-banyak bila bersalin nanti..

Minggu ke 37 ni kaki memang dah bengkak tak surut-surut pon..
Tapak tangan hari-hari rasa kebas je..
Ya Allah permudahkan lah urusan ku.. Amin..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment