Followers

Saturday, 4 April 2015

Pregnancy Journey - Hadiah dari Bedung Barut Baby

Hi & Assalammualaikum..

1 April 2015, Wednesday



Alhamdullilah rezeki baby dapat hadiah dari @bedungbarutbaby..
@bedungbarutbaby ada buat giveaway untuk harga baru barut english cotton diaorang..
Jawapan sy teka hampir tepat..
Jadi dapat lah hadiah 1 set barut english cotton dari @bedungbarutbaby..

Lama dah usaha ig @bedungbarutbaby ni..
Tengok packing barut dia kemas je..
Tambahan lagi ada barut colourfull..
Haishhhh memang mengoda betul la..
Tapi di sebabkan dah beli barut masa pergi expo baby kat mid valley haritu, hold dulu beli barut kat ig @bedungbarutbaby ni..
Nak beli lambat-lambat sikit ke..
Boleh tambah koleksi barut nanti.. Hehehehe..


2 3 lepas giveaway tutup, hadiah pon sampai..
Service @bedungbarutbaby memang cepat..
Diaorang buat postage hari selasa & khamis sahaja..


Dia bagi sekali pamplet ni..
Produk lain yang @bedungbarutbaby ada ialah barut, bedung, tungku baby, stokin ibu & mandian herba..
Boleh terjah ig @bedungbarutbaby kalau nak cuci-cuci mata yea..



@bedungbarutbaby bagi corak & colour barut ni random je..
Kalau keluar boy, redah jela nak pakai barut pink tu... Hihihi..
Jahitan kemas, kain pon tebal..
Sesiapa tengah mencari barut baby, boleh terjah @bedungbarutbaby..

Love, Rina Ellisa

10 comments: