Followers

Sunday, 31 May 2015

Journey of Princess RA : First Outing RA

Hi & Assalammualaikum..

30 May 2015, Senawang

Beberapa hari habis pantang, tak sabar-sabar ni nak keluar ikut eshat pergi kenduri kawen member dia..
Boring dah duduk rumah 1bulan lebih..
Pagi siap-siapkan raudhah, dalam pukul 11 macam tu keluar rumah..


Letak raudhah atas bantal sebab carseat belum dapat lagi..
Tunggu omma & mummy kasi carseat..


Jumpa senior sekolah teknik ERT dulu, kak lin kat situ..
Kak lin wife pada member eshat..
Dia pon tengah pregnant ni..
Siap tanya susah tak jaga baby.. Huhuhu..
Dalam pantang je kita tak cukup tidur..
Habis pantang je waktu tidur baby ok dah...



Lepas pergi kenduri ajak eshat pergi Mydin seremban 2 nak carik baju melayu raya untuk family..
Belum puasa lagi mydin dah jual baju2 melayu..
Tengah syiok2 pilih baju, Raudhah menangis nak susu..
Sebelum tu dia dah berak.. Salin pampers dia dulu..
Tu pon salin dalam stoller je.. Y__Y
Huwaaaaaa kelam kabut di buat nya..
Dah la first time bawak dia keluar..
Mana nak carik nursing room semua..
Last2 pergi hujung2 tempat baju, duduk bersila atas lantai tu, terus susu kan dia..
Haaa baru dia senyapp..
Makan malam dulu siap2, lepas tu terus balik..
First time bawak Raudhah keluar memang kelam kabut sikit..
Yela first time kan keluar dengan baby..
Mana la ade pengalaman lagi.. Wiwiwiwi..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment