Followers

Wednesday, 24 June 2015

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

Hi & Assalammualaikum..

Dah shopping raya lom kawan-kawan?
Kalau tak sempat nak keluar shopping, boleh shopping raya kat nile.com.my..
Macam-macam ada..


Tak lama lagi nak raya, nile,com.my ada buat jualan raya meletop 2015..
Cepat-cepat pergi usha tengok apa yang ada..
Dan nile.com.my pon ada buat contest untuk blogger..
Nak join, klik SINI..

Kat bawah ni 5 item yang sy nak sangat-sangat dari nile.com.my ni :-






Kalau menang voucher RM150 dari nile.com.my boleh shopping raya..
Cepat sapa nak join, boleh klik nile.com.my..
Mana tahu rezeki bulan2 puasa ni.. :)

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment