Followers

Sunday, 14 June 2015

Saturday Date!

Hi & Assalammualaikum..

13 June 2015 (Sat), Saba Restaurant Cyberjaya

Haritu nak jumpa ema lin tak jadi..
Plan nak datang rumah sy tengok baby..
Tapi ema pulak tetiba demam masa tu..
Cancel plan nak datang rumah sy buat portluck..
Baru nak rasa ema buat sup daging, lin buat bubur ayam..

Weekend haritu sy balik rumah mil, terus set date jumpa ema lin..
Eshat kerja hari sabtu tu, boleh la keluar dengan diaorang..
Plan jumpa makan2 minum sebelum lin bersalin..
Carik tempat dekat-dekat je..
Lin nak makan nasi arab kat saba cyberjaya..

Nak jalan jauh2 susah lagi2 ada baby kecik..
Lagi2 sy nak handle baby sorang2 eshat takde memang tidak nak keluar jauh2.. Huhuhu..
Awal lagi tak biasa nak handle baby sorang2..

Pukul 1pm ema pick up sy kat rumah mil kat putrajaya..
Kebetulan Raudhah time tu jaga nak menyusu..
Haaa kelam kabut nak bagi dia susu, sy nak siap lagi..
Lepas tu nak salin pampers dia dulu..
Huwaaa terasa huru haraaa.. Hahaha..
Bila letak dia menangis..

Sampai je Saba, tulis nama dulu & tunggu turn..
Orang ramai hari sabtu tu..
Tak lama lin & joe pon sampai..


 Raudhah keluar dengan ibu berdua..
Abah kerja..


Raudhah & Antie Lin..
Lin mula-mula takot nak pegang..
Raudhah pon gelisah bila lin pegang..


Bila uncle Joe pegang dia senyap..
Ooooo dengan lelaki nak yea.. Hahaha..
Joe kekok pegang baby..
Belajar joe.. Anytime je anak ko nak keluar tu.. Hahaha..
Nanti dah ada anak, automatik tahu nak pegang anak macam mana..


Antie Ema pegang Raudhah jap ibu nak makan..


Lin & joe order chicken mandy large..
Portion large pon banyak..
Tapi makan duaorang habis la..


Ema order lamb..
Sodap katanya..









Ok puas dah bergambar, jom balik! Hahahha..
Raudhah pon sedap je tidur..
Tapi lengguh jugak la ibu dukung..
Terus rasa best nye kalau ada wrap ni..
Letak je dia dalam wrap haa tidur la puas2 dalam tu nak..
Ibu nak merayap2 dalam mall jap.. Huhuhu..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment