Followers

Sunday, 7 June 2015

Shopping @Marissa Shoppe Shah Alam

Hi & Assalammualaikum..

7 June 2015, Sunday

Sesiapa nak cari barang baby, boleh pergi tengok kat Marissa Shoppe Shah Alam..
Macam-macam ada.. Rambang mata tengok..
Dah ada anak ni mengila nak beli barang-barang anak je..
Baju sendiri pon tak berapa kesah sangat dah.. Huhuhu..

Pergi marissa shoppe ni niat nya nak beli storage botol, storrage plastik & ice pack je..
Tapi bila dah masuk kedai yg ada macam2 jual, terus tergugat.. Y__Y


Hasil :-
1) Storage botol
2) Storage plastik
3) Minyak telon
4) Set grooming TT
5) Ice pack
6) Baby Food Storage Cup

Kan dah terbeli grooming set TT, minyak telon & storage cup..
Storage botol & plastik, storage cup tu tengah ada promosi..
Minyak telon tu beli 2botol standby nak keluar ke mana-mana nanti..

Boleh terjah instagram @marissa_shoppe kalau nak beli online..
Selamat membeli belah barang2 anak!

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment