Followers

Monday, 22 June 2015

Tauhuanora

Hi & Assalammualaikum..

5 June 2015, Friday

Lama dah teringin nak makan tauhuanora ni..
Dari mengandung lagi mengidam..
Baby dah keluar baru lah dapat merasa.. SobsSobss..
Dalam pantang tengok kat IG @tauhunora lagi la tak tahan..
Habis je pantang terus order..
Haaa gelojoh betul! :p


Minimum order 10pcs..
Harga RM2.50 1pc..
Sy pick up kat Presint 9 putrajaya..
Tauhunora ada sedia kan delivery & self pick up..


Dapat je bawak masuk kereta memang rasa tak sabar nak makan..
Dengan bau semerbak harum..


Kuih kicap makan dengan tauhu tu..
Rasa masam sikit, manis sikit..
1 keping tauhu tu di potong empat..
Dalam tauhu ni isi kentang & sayur campur..

Kebetulan adik sy ada kat rumah time tu, sy dengan dia jela makan..
Berulang-ulang makan masing-masing sebab sodap sangat! Hahaha..

12 June 2015, Friday

Next week nya sy repeat order..
Tak tahan nak makan lagi..
Rasa macam ketagih pulak..


Order 10pcs makan la berdua dengan adik lagi kat rumah..
Eshat tak makan sebab ada sayur campur dalam tauhu ni..


Haishhh tengok gambar tengah puasa ni buat terliur..
Khamis ni repeat order lagi..
Yeyyyy!!!
Boleh walk in Bazar Ramadhan duduk Taman Melawati KL kalau nak carik tauhuanora ni..
Diaorang ada bukak kedai kat sana..

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. Wah...menarik...tp xminat sngt ngan tauhu..hu s pun xminat..so mmg kurang beli

    ReplyDelete
  2. Sedapnya... Nak juga.. Akak penggemar tauhu.... Sedapnya.....

    ReplyDelete
  3. Sedap kan. Akak pun repeat order sebab pregnant kali ni ngidam hihi

    ReplyDelete