Followers

Friday, 24 July 2015

4 Syawal 1436h - Balik Kampung Rantau

Hi & Assalammualaikum..

20 July 2015 (Mon), Rantau Negeri Sembilan

Isnin pagi packing2 baju nak balik dah..
Selasa eshat dah start kerja..
Sy cuti sampai selasa..


Bangun pagi tu badan sy dah start panas..
Check suhu badan 37.3 darjah celcius..
Sy bawak mandi pagi tu..
Lepas je mandi badan panas balik..
Kemas-kemas beg, siap-siap semua terus melepet demam tv sementara nak tunggu makan tengahari sebelum balik..

Sebelum balik rumah singgah kampung abah dulu kat rantau..
Sekali jalan nak balik rumah, singgah dulu beraya dengan atuk nenek..
Otw balik tu jemm giler..
Sy dalam kereta memang tidur je tak larat dah dengan badan panas, kepala pening..

Sampai kampung abah, antie roy, antie ina & pakngah ada..
Dapatlah diaorang tengok Raudhah..
Ada family members tak tengok raudhah lagi..


Sebelum balik bergambar dulu..
Time ni badan memang panas sangat-sangat..
Muka pon sememeh je tak sihat.. Huhuhu..
Ku gagahkan jugak bergambar..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment