Followers

Thursday, 16 July 2015

Journey of Princess RA : Check Up 3 Months

Hi & Assalammualaikum..

15 Jul 2015 (Wed), Klinik Kesihatan Dengkil

Cuak jugak sebenarnya ibu nak bawak Raudhah check up 3bulan ni..
Sebab kena cucuk.. Huhuhu..
Dari rumah berdoa je banyak-banyak kalau raudhah kena cucuk tak demam..
Dengar-dengar cerita orang berpengalaman, kalau anak cucuk 3bulan akan demam..
Kita tawakal jela ye nak..
Lagi satu kan berapa hari je nak raya..
Sian anak ibu demam nanti time raya..


Meh kita snap gambar dulu sebelum bukak baju nak timbang, ukur tinggi semua..
Time ni Raudhah rajin sungguh berborak..
Nurse tegur dia tak balik kampung ke beraya..
Dia punya jawab macam dah pandai sangat bercakap.. Hihihi..

Dah timbang, berat Raudhah 5.1kg..
Alhamdullilah berat Raudhah naik masa check up 2bulan haritu..
Lepas jumpa nurse check up Raudhah semua, kita postpone cucuk Raudhah lepas raya..
Yeayyy seronok ibu! Hehehe..
Sebab Raudhah ada batuk sikit..
Nurse suruh pantau dulu batuk Raudhah dalam masa seminggu..
21hb July datang balik bawak Raudhah cucuk..


Nah gambar Raudhah dengan abah seketul..
Gambar dengan ibu jugak takde..
Habis check up ibu bawak Raudhah pergi office, abah ada hal nak settle..
Kat office ibu behave je dia..
Nasib la bulan puasa balik awal sejam..
Takde la duduk lama sangat kat office..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment