Followers

Wednesday, 1 July 2015

Journey of Princess RA : Newborn Shoot

Hi & Assalammualaikum..

Masa shoot newborn RA ni lagi berapa hari nak habis pantang..
Shoot pon kat rumah je..
Photographer kitaorang hire kawan eshat..
Alhamdullilah sempat jugak buat newborn shoot RA ni..
Memang saja buat dia dah besar sikit..
Masa awal-awal tu kan RA kena kuarantin atas sebab-sebab tertentu..
Nasib baik sempat jugak buat time dia kecik lagi..

Ni beberapa keping gambar yang dah di edit..
Total semua gambar ada 4ratus lebih..
Memang pengsan nak pilih..
Semua gambar cantik, semua gambar rasa nak cuci..
Memang bercinta la nak pilih semua..














Di sebabkan eshat ni memang minat sangat bola, weolls pon sekali la kena tempias minat dia..
Dia nak jugak shoot gambar kitaorang semua pakai jersi..
Baju RA tu pon dia excited nak beli.. Hihihi..
Baju je tulis born in Negeri Sembilan, tapi awak tu born in wilayah persekutuan ye Cik Raudhatul Aaishah :)







Gambar last ni gambar favorite sy!
Alhamdullilh ya Allah atas rezeki anak & suami yang tiada nilai nya..
I'm happy wife & mother! :)

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Ala ala cutenye baby RA. Cantik family potrait tu. Happy family:))

    ReplyDelete
  2. Best ya baby tak meragam. 😊 cantik semua gambar newborn baby Princess RA.

    ReplyDelete