Followers

Saturday, 25 July 2015

Open House & Wedding Raya

Hi & Assalammualaikum..

25 July 2015, Saturday

Beberapa hari duduk rumah sebab sy demam..
Dengan batuk selsema lagi..
Raudhah pon berjangkit kena selsema & batuk.. Sian dia Y__Y
Hari sabtu baru lah boleh keluar berjalan raya..
Itu pon batuk selsema tak hilang lagi..

Tak best time raya la demam..
Memang duduk rumah jela tak dapat pergi mana-mana.. Huhuhu..


Ibu selfie dengan raudhah dulu..
Salah posing lagi ni nampak muka raudhah bambam.. :p



Tengahari pergi rumah ema dulu ada makan-makan..
Lepas tu baru pergi wedding sedara eshat kat shah alam..
Anak buah ema suka sangat main2 dengan raudhah..


Bergambar dengan antie ema..
Antie lin tak habis pantang lagi tak dapat la jumpa..
Sian dia time-time raya berpantang..
Takpe nanti kita pergi tengok antie lin beramai-ramai..

Restoran Zam Zam Shah Alam


Setel pergi rumah ema, terus ke shah alam..
Sampai shah alam pukul 2petang..
Pengantin pon dah selesai bersanding makan beradap semua..
Kitaorang sampai pengantin tengah bergambar2 kat pelamin..
Masuk je hall waaaa cantik nye pelamin dan setting dewan semua..
Tetiba rasa nak naik pelamin lagi.. Hahaha..



Dari shah alam terus ke KL pergi rumah cousin eshat..
Haritu tak sempat nak jumpa kat kampung..
Kitaorang dah sampai kampung diaorang dah balik..
Mikail debab tembam.. Geram antie tengok tau..

Setel beraya haritu terus balik rumah..
Esok nya nak jalan raya lagi..

Love, Rina Ellisa

1 comment: