Followers

Friday, 21 August 2015

Collect Point Drypers

Hi & Assalammualaikum..

Dah jadi mak-mak ni, baru lah tahu dryper ni boleh kumpul point..
Kumpul point drypers ni boleh tebus mainan ke pampers ke..
Nak tau lagi, boleh klik website drypers..


Ni 6bungkus pampers guna masa dalam pantang..
Sekali nak key in kan, sy tercarik carik la mana la code nya..
Rupa nya sy salah potong codeeeeeeeeeeeeee...
Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Sy ingatkan yg tulis 12 tu point dia..
Haishhhhh rugi berapa point dah ni.. Uwaaaa!!!
Biasalah first time jadi ibu mana nak tau.. Huhuhu..


Rupa nya kena potong terus sampai ke bawah..
Sy potong sekerat je..
Memang menangis la silap potong.. Huhuhu..


Code nya di belakang keratan tu..
Tulisan nya warna kelabu tak berapa nampak sangat..
Time gunting tu kena hati-hati..
Ibu-ibu yang baru tu boleh kumpul point drypers lepas ni..
Ingat jangan salah potong code pulak..
Memang menangis tak berlagu nanti macam sy.. Hahahhaa..

Seronok sign in members drypers ni..
Boleh request sample pampers semua..

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. cian nya dia...tersalah potong ye...pasni leh potong tempat yg betul...kumpul point bnyk2...

    ReplyDelete
  2. memula dl pon igt point kt barcode gak...hihihi

    ReplyDelete
  3. halaaaa...ruginye slh potong... xpe2 xde rezeki la tu

    ReplyDelete
  4. bru tau jg. da bp byk pki sme buang. rugi2..huhu

    ReplyDelete