Followers

Monday, 3 August 2015

Jalan Beraya Dengan Family In Law

Hi & Assalammualaikum..

2 Aug 2015, Sunday

Raya sebulan kan, selagi belum habis raya, jom kita jalan-jalan raya bawak raudhah..
Weekend haritu mom in law ajak satu family pergi jemputan kahwin member dia..
Lepas tu terus pergi open house rumah makteh faten kat bangi..
Pergi kenduri kahwin pon makan sikit-sikit je sebab nak isi perut kat open house nanti.. Hehehe..


Kasi can ibu nak selfie dengan cik Raudhah jap ye.. Hihihi..
Raudhah sekarang suka sangat tarik baju dia lepas tu hisap baju dia sampai basah..
Haa ambik ibu pakai kan awak bibs tu..


Sebelum balik ambik gambar sama-sama dulu..
Takde lagi gambar dengan ipar duai time raya ni..
Nak panggil mak bergambar sekali mak dah jalan dulu..
Raudhah dah pandai tak reti duduk diam bergambar..
Tengok la tu dia pandang kakak Izara..


Raudhah masuk kereta, kena aircond terus lelap..
Dating la ibu dengan abah berdua dalam kereta..

Love, Rina Ellisa

2 comments: