Followers

Sunday, 2 August 2015

Open House Lelean!

Hi & Assalammualaikum..

1 Aug 2015 (Sat), Taman Salak Permai

Lin jemput datang rumah mak dia ada buat makan-makan raya..
Eshat kerja sabtu siang tu, malam dalam pukul 8lebih baru gerak pergi rumah lin..

Terjadi la cerita sy tak sempat jamu makanan apa-apa kat rumah lin.. Huhuhu..
Cik Raudhah menangis sampai keluar airmata malam tu..
Bagi susu taknak, pujuk-pujuk2 taknak..
Last2 bawak masuk kereta, on aircond bagi susu baru dia diam..
Lepas tu terus ajak eshat balik..
Dengar suara dia je menangis dalam rumah lin.. Hihihi..

 
Haa anaqi dah habis pantang..
Seronok la lin dah merdeka.. Hahaha..
Boleh jalan2 raya..
Kemain bulat lagi mata anaqi..
Pandai dah tegur2 orang kalau orang tegur dia..
Good boy anaqi!


Nasib la ada gambar sekeping dua gambar raudhah dengan anaqi..
Tak sempat ibu nak selfie selfie dengan antie lin & anaqi tau..
Nak borak2 gosip2 dengan antie lin pon tak sempat..
Next time kita dating sama yea antie lin bawak anaqi sekali..


Balik rumah ibu selfie dengan raudhah jela berdua..
Sampai rumah elok je diam tak merengek..
Anak oh anak..


Tq antie lin & uncle joe bagi raudhah baju dan ampau..
Nanti kita dating lagi ye anaqi!

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment