Followers

Wednesday, 12 August 2015

Paperbeg & Sticker by Cardbymyan

Hi & Assalammualaikum..

Bride to be yang tengah survey paperbeg & sticker boleh order dengan Cardbymyan..
Sy suka design diaorang sebab simple dan cantik..
Kat bawah ni antara contoh-contoh koleksi dari cardbymyan..






Simple je..
Kalau mencari doorgift yang budget boleh guna white/brown paperbeg ni..
Murah pon murah..
Boleh pilih design lagi macam mana kita nak..

Selain paperbeg, nak order sticker sekali pon boleh dengan Cardbymyan ni..
Kat bawah ni antara contoh-contoh design sticker yang simple dan menarik..





Cantik-cantik kan design diaorang..
Sy yang dah kahwin ni pon teruja tengok design-design untuk wedding diaorang design kan..


Dah ada paperbeg, tak lengkap pulak kalau takde sticker kan..
Tujuan sticker ni untuk lekatkan paperbeg daripada terbuka bila dah masuk kan semua barang2 dalam tu..
Takde la terkeluar nanti barang2 dalam paperbeg tu bila di angkat susun susun nanti..


Selain letak sticker kat paperbeg, boleh juge letak kan kat box macam ni..
Isi barang dalam box ni, ambik sticker tampal lepas siap..
Senang kerja kan..

Nak order klik je link-link kat bawah ni:-
Blog - Cardybymyan
Instagram - @begkertas
email - cardbymyan@gmail.com

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment