Followers

Thursday, 27 August 2015

RA's Aqiqah Preparation : Kad Jemputan

Hi & Assalammualaikum..

Kad jemputan ni tak wajib pon..
Nak ada boleh, taknak pon boleh..
Ikut masing-masing..
Sy buat sebab nak ada map untuk bagi sedara mara & kawan-kawan yang tak pernah sampai rumah..

Mintak tolong nomie (schoolmate) buat kan..
Mula2 tu ingat nak upah je sesiapa design kan kad..
Lepas tu post kat group sekolah teknik tanya sapa boleh design kan kad, ada yg suggest kan nomie..
Haaa baru teringat nomie boleh buatkan..

Whatsap dia bagitau sy nak design yang macam mana..
Bagi contoh & detail semua kat dia..



Taraaaaaaaaaa!!!
Tq nomie..
Tangan dia berseni buat apa pon jadi je..

Siap dah kad jemputan..
Cantik! i like!!
Dah boleh share kat family members & kawan-kawan kat whatsapp..
Sekarang ni senang, share je kat whatsappp..
Tak payah pos..
Cepat sikit dapat info kalau terus whatsapp je..

Love, Rina Ellisa

3 comments:

  1. normie dari dulu kreatif jer tulisan pun cantik and kemas jer

































    ;0

    ReplyDelete
  2. waaa...suh nomie tu wat bisnis. kite nk jugakla suh dia design pasni. heheheh

    ReplyDelete
  3. jangan lupa follow blog saya tau madamsurianie.blogspot.com

    ReplyDelete