Followers

Thursday, 13 August 2015

Reunion Day Teknik 3 ERT Setapak KL - Part 2

Hi & Assalammualaikum..

8 Aug 2015 (Sat), Corus Paradise Resort Port Dickson

Selesi sesi makan2, tukar2 hadiah, sesi bergambar pulak kat tepi pantai..
Sesi pertama sesi sy dan family dulu la..
Dah puas bergambar sakan dengan Cik Raudhah, baru bergambar dengan kawan-kawan..








 

Haaa puas dah bergambar dengan Raudhah..
Tapi gambar Raudhah dengan abah dia jela banyak..
Eh tq antie lin & uncle joe bagi Raudhah topi ni..
Berguna jugak topi ni bawak pergi PD ni.. Hihihi..
 

Sy tengah adjust Raudhah nak bergambar time ni..
Tah apa la kawan2 sy borak kan gelak sakan tepi tu ha.. Hahahaha..


Alaaa pinky pulak takde time ni..
Call2 pinky tak angkat pulak..
Dia sedap tidur agak nye kat hotel.. Hihihi..


Diaorang nak jugak selfie guna tab sy..
Guna camera belakang pulak..
Haaa yang mana jela dapat masuk camera..
Yang penting tuan tab masuk gambar.. Hahahahhaa..
Ampunsss korang!! :p










Gambar candid banyak giler kat camera ain..
Macam-macam style ada..
Seronok bergambar sampai lupe plak anak suami kat tepi.. Hihihi..

Sy tak dapat join lama diaorang bergambar..
Nak gerak balik dah sebab ada 2 open house nak kena pergi..
Sedih tak dapat stay lama-lama dengan diaorang Y__Y


Cantik gambar ni..
Rugi takde sekali.. SobSobbsobss..


Haaa diaorang naik banana boat petang tu..
Besttttt!!!! Lama dh tak naik banana boat..
Rasa nya last masa kat langkawi 2010 kot..
Haisshhhh bila dapat naik banana boat lagi ni..

Alhamdullilah event haritu berjalan dengan lancar..
Makanan semua cukup..
Kawan2 yang bujang stay malam tu pon happy dengar cerita diaorang..
Ada yang cakap tak puas tidur 1malam je..
Takpe next time kita repeat gathering lagi ok..
Tapi make sure confirm betul2 la nak pergi..
Jangan last minit cancel..
Kesiat kat kawan-kawan yang dah lama confirm tu..

Thank so much korang sebab sudi luang kan masa sama-sama join gathering kita ni..
Walaupon berapa orang je datang, sy sangat hargai..
Yang drive jauh2 pon sanggup datang..
Thanks so much!!!
Semoga persahabatan kita 10tahun ni akan berkekalan sampai bila-bila..
InsyaAllah..
Sayang korang! Muaxhhhh!!!

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. best jumpa kawan2 lama ni.. kdg2 lupa yang diri dah bertukar status.

    ReplyDelete