Followers

Sunday, 13 September 2015

Borong Drypers Kat Aeon Big Alamanda Putrajaya

Hi & Assalammualaikum..


Nah, info untuk mak2 kat luar sana!!!
Aeon Big Alamanda Putrajaya ada buat sale drypers murah..
Semua saiz ada..
Cepat2 beli buat stock..

11 Sept 2015, (Fri), Aeon Big Alamanda Putrajaya

Dapat je info ni kat FB, terus share dengan akak2 office..
Haa esoknya lunch hour hari jumaat zassss terus pergi alamanda..

Sampai alamanda, jumpa orang kat lift, dalam troli mesti ada pampers..
Memang sakan ni diaorang memborong..
Masuk je Aeon Big tak lengah dah cari kat mana duduk nye drypers tu.. Huhuhu..


Sampai je tempat drypers tu, ramai la mak2 duk tepi2 tu nak tunggu amoi ni keluarkan pampers dari kotak..
Tak dan amboi tu nak keluarkan pampers, ade je orang mintak dia masuk kan dalam troli terus..


Pantang letak pampers atas tu, zassss zassss terus orang sambar..
RM29.90 untuk 1pack untuk semua saizzzz..
Haaa siapa tak mengila nak membeliiiii..
Walaupon pampers je, seronok oiii memborong..
Sapa dah jadi mak tu, tau la teruja nye camne.. Hihihihi..


Haaa tu dia Kak Faezah & Kak Dayah tengah adjust pampers masuk troli..
Sy ingatkan weekend ni baru nak pergi alamanda dengan eshat nak borong pampers..
Sekali akak2 ni cakap kalau takde saiz camne..
Ni pon masa kitaorang pergi, saiz S dah habis..
Kalau saiz M habis jugak weekend ni camne..
Haaaa tak pikir lama dah terus jugak beli 1kotak..
Kalau tak, nangis tak berlagu nanti.. Huhuhu..


Jadi nya, 2 troli kitaorang bawak keluar beli haritu..
Pandang kiri kanan dalam troli kat Alamanda time tu semua orang beli pampers..


Beli barang RM80 ke atas kat Aeon Big, boleh spin sekali wheel kat pintu masuk Aeon Big ni..
Hadiah pon boleh tahan..
Kitaorang bertiga beli banyak pampers, dapat la spin 5kali total dari resit beli pampers tu..
Seorang dapat 2kali spin, sorang lagi sekali je spin..


Kak Faezah spin 2kali dapat towel kitchen & diskaun voucher ticket legoland..
Kak Dayah spin sekali dapat diskaun voucher hotel kat cherating..
Sy spin 2kali dapat pencuci pinggan & diskaun voucher hotel kat bali..
Haaa rezeki Raudhah ni..
B, jom ke Bali kita bawak Raudhah!


Loading barang bawak masuk kereta..
Penuh bonet! Hahahahaha..


Tu diaaaa Kak Bedah borong pampers..
Sy punya 3pack je..
Yang lain2 kak Faezah & Kak Dayah punya dan beberapa akak2 office yang lain kirim..

Siapa yang nak beli tu cepat pergi Aeon Big Alamanda..
Sales sampai 17 Sept 2015 je..
Kalau ada rezeki lagi, dapat la memborong..
Sabtu malam haritu biras sy pergi pon dah habis..
Selamat memborong pampers!! :)

Love, Rina Ellisa

3 comments:

  1. 2 hari pergi tinggal xxl aje....lame tunggu kat situ....

    ReplyDelete
  2. huii..bestnye. sni jgn hrp ada sale. kesian btul.

    ReplyDelete
  3. haha. last week Sya g sane jalan2 skali tgk rmai tolak trolley isi pampers. murah ke cmtu? Rina kat ptrjaya ade org jual pampers 1 kotak (4 packs) RM 100. cod lagik. klw Sya, Sya soh je org deliver ke umah. senang keje. tapi xleh spin la. hahahahahhaa

    ReplyDelete