Followers

Saturday, 26 September 2015

CONTACT NUMBER TAILOR - KAK ZURA

Hi & Assalammualaikum..


Ramai yang email sy minta contact number tailor yang buatkan baju-baju kahwin sy tahun lepas..
Sorry sangat-sangat tak sempat nak reply..
Sy cari-cari balik business card tak jumpa pulak..
Nak ambik address kedai..
Kat entry ni khas sy bagi untuk yang minta dan yang akan minta nombor tailor sy tu..

KAK ZURA - 018 912 9947
KAK IZA - 018 323 2745
FB - MIRRA ADILLA (JUNTAIAN QASEH DIZARA)
LOKASI - KOSMOPLEKS BANDAR BARU SALAK TINGGI SEPANG SELANGOR

Kak Zura & Kak Iza ni adik beradik..
Diaorang berdua la buatkan baju-baju kahwin saya..
Hasil memang sy puas hati..
Bila contact Kak Zura & Kak Iza nanti, bagitau la reader blog Rina..
Tapi takde diskaun pape ye uolls.. Huhuhu..

Upah baju kahwin yang tailor sy akan caj mungkin tak sama dengan baju-baju kahwin sy..
Semua tu bergantung pada jenis kain & design baju yang uolls request diaorang jahitkan
Apa-apa boleh direct contact tailor sy kalau nak tempah..

Selamat membuat persediaan kahwin B2B kat luar sana! :)
Enjoy ur preparation!

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment